Har du problemer med å lese nyhetsbrevet klikk her

NYHETSBREV
11. mars 2020


KULTURTILBUD
DET SWINGER AV

KORONAVIRUSET SKAPER PROBLEMER OG AVLYSNING(ER) !

INFO VEDR. KORONAVIRUSET

Siden forrige Nyhetsbrev har koronaviruset dessverre fått rotfeste i Norge. Dette medfører nå en rekke restriksjoner og avlysninger av konserter over hele landet. Vi har i dag måttet avlyse jazzkaféen f.k. lørdag (14.03) med Walking Shoes da Lillestrøm Kultursenter har hatt besøk av en (1) koronasmittet person. Fra neste uke er det gitt tillatelse av kommunelegen å avholde konserter med maks 100 besøkende. Det betyr i utgangspunktet at våre jazzkaféer kan fortsette som før, men dette er noe vi vil vurdere og avgjøre nærmest fra dag til dag. Følg derfor med på vår Facebook side og gruppe hvor info vil bli lagt ut fortløpende. Vi beklager sterkt til alle dere som støtter oss som medlem og som møter trofaste opp på våre populære jazzkafeer. Så får vi bare håpe og tro at vi kan fortsette som før så snart som mulig ! Her er en link med info fra Kultursenteret; klikk her.

A V L Y S T
*** JAZZKAFE 14.03 ***

SCENE 5 - LILLESTRØM KULTURSENTER KL.14.00

WALKING SHOES

HYLLEST TIL GARRY MULLIGAN
OG CHET BAKER

Eckhard Baur - trompet og kåsør, Shannon Mowday - barytonsax, Per Husby - piano, Stig Hvalryg - bass og Torstein Ellingsen - trommer.

Trompeteren Eckhard Baur virket i tretti år i hjemlandet Tyskland, før han i 1995 ble en viktig del av det norske jazzmiljøet. I ung alder ble han opptatt av det vi kaller «west coast jazz», 50-tallsmusikken til stilskapere som f.eks. trompeteren Chet Baker (1929–88) og barytonsaksofonisten Gerry Mulligan (1927–96). Baur har satt sammen en kvintett som spiller deres glitrende repertoar; relativt sjelden spilt musikk, med både individuell og kollektiv improvisasjon. En kuriositet er det at pianist Per Husby har turnert i Norge med nettopp Chet Baker. Det blir melodier som «Line For Lyons», «Bernie’s Tune» – og selvfølgelig «Walking Shoes», med mye walking bass...

*** JAZZKAFE 21.03 ***

SCENE 5 - LILLESTRØM KULTURSENTER KL.14.00

UNDECIDED JAZZBAND

Undecided Jazzband ble startet i 1989, og har frem til i dag spilt en mengde forskjellige stilarter, som dixieland, mainstream swing, latin og bebop. I hovedsak spiller orkesteret i dag mainstream swing.
Undecided Jazzband har i flere år spilt med dyktige jazzsangerinner blant annet Monica Pilar fra Chile i 2 år, deretter med Majken Christiansen fra København i 2 år og så med Helene Løvik fra Moss. Julie Dahle Aagård har også vært gjestevokalist hos orkesteret tidligere.
Nå er de endelig tilbake og spiller elegant standardjazz , en stil de behersker til fulle. Repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

*** JAZZKAFE 28.03 ***

SCENE 5 - LILLESTRØM KULTURSENTER KL.14.00

DAWN ALLAN
WITH FRIENDS

Dawn Allan (UK) har sunget ”London rundt” i over et tiår. West End hotellene og ikke minst de populære Jazz Tours på Themsen har vært hennes hovedscene. Nå veksler hun mellom å opptre i England og Norge, men har slått seg ned i Oslo med sin norske mann. Hun skaper internasjonal showbizz-stemning med sine standards-tolkninger fra repertoaret til de store vokalistene i jazzhistorien og er proff på låter fra slutten av 50-årene med stort repertoar fra The American Song Book. Med seg denne ettermiddagen har hun Gunnar Knudsen – sax, Janusz Krzos – piano, Bjørn Svendsen – bass og Finn Torgersen - trommer.

HER ER KOMPLETT PROGRAM VIDERE

14.03 Jazzkafe - AVLYST - Walking Shoes - Hyllest til Gerry Mulligan og Chet Baker.
21.03 Jazzkafe - Undecided Jazzband - Standard jazz.
28.03 Jazzkafe - Dawn Allan with friends - Swingjazz rett fra London West End til Lillestrøm!
04.04 og 11.04 ikke jazzkafe grunnet påsken.

BLI GRASROTGIVER - STØTT OSS !

HER KAN DU REGISTRERE OSS, KLIKK HER

MELD DIN INTERESSE FOR JAZZTURER !

BLI MED TIL
JAZZENS FØDEBY
NEW ORLEANS
ELLER
EVENTYRBYEN
PRAHA

Bli med til jazzens fødeby neste gang vi arrangerer tur. Meld din uforpliktende interesse for tur til New Orleans, klik her.

Bli med og nyt noen deilige dager neste gang vi arranger tur til eventyrbyen Praha hvor du kan oppleve det meste. Legg inn uforpliktende din email adresse, klikk her.

Vi har flere ganger arrangert jazzturer til New Orleans. Flest deltakere var det i 2008 hvor vi også var innom Memphis. Hele 74 personer ble med på turen !


Den planlagte turen til New Orleans i april fikk dessverre for liten respons. Men vi jobber med andre alternativer og andre samarbeidspartnere som forhåpentligvis kan gjøre en slik tur billigere også! Følg med her;
INTERNETT
www.jazzreiser.no

FACEBOOK
www.facebook.com/jazzreiser/

*******************

Praha er vårt nye reisemål. Konserten med Natalie Cole har vel vært høydepunktet så langt. Turen ble raskt utsolgt.

Les mer om New Orleans, Praha og Tallinn, se masse bilder og meld alt. også din interesse for neste tur på;

www.jazzreiser.no

INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO

Informasjon om våre arrangementer oppdateres fortløpende på vår hjemmeside og Facebook, se henholdsvis www.lillestrom.jazzklubb.no og www.facebook.com/LillestromJazzklubb.
Og selvsagt www.ribbejazz.no !

Vi forsøker nå å sende ut et medlemsbrev på e-mail en gang i måneden. (Dette kan også leses og lastes ned fra vår hjemmeside eller Facebook) Send oss gjerne din e-mail adresse samt navn og mobilnummer (info også på sms vurderes !) til lijazz@online.no. Husk å gi oss beskjed når du skifter adresse !

Årskontingent ble sendt ut primo februar. Hvis du ikke har mottatt en giro på email eller brevpost, ta kontakt med oss. Vi trenger din støtte ! Vår email er lijazz@online.no

Ikke medlem ? For bare kr.300,- pr. år (550,- for ektefeller/samboere) gir vi deg mange swingende jazzopplevelser. Bli medlem ved å klikke her

www.lillestrom.jazzklubb.no
Send gjerne nyhetsbrevet videre til noen du kjenner !
Avsender:
Lillestrøm Jazzklubb

© Developed and hosted by itkultur.no ©