Har du problemer med å lese nyhetsbrevet klikk her

NYHETSBREV
18. desember 2020


KULTURTILBUD
DET SWINGER AV

FORLENGELSE AV DE LOKALE KORONATILTAKENE OG INGEN JULEJAZZ ARR. !

Vi oppfordrer til å følge med på vår hjemmeside og Facebook hvor vi hele tiden vil legge ut oppdatert informasjon.

Ta vare på dere selv og vis hensyn til både kjente og ukjente rundt deg.

INFO VEDR. KORONAVIRUSET

Etter en ny vurdering av tiltakene den 14.12 ble det dessverre, men ikke uventet, ingen vesentlige endringer i de lokale koronareglene. Oppdatert forskrift trådte i kraft straks og gjelder inntil videre. Kommunen skal vurdere forskriften på nytt 13. januar. Dermed er bl.a. alle innendørs arrangementer fortsatt forbudt, foreløpig inntil denne datoen.Vi tar dermed litt vemodig en ekstra lang juleferie !

Tidligere vedtok Storkommunen Lillestrøm svært strenge lokale tiltak i kampen mot smitten av covid-19 viruset den 10.11. Lillestrøm fulgte dermed de samme smittevern-forskriftene som Oslo, hvor Byrådet betegnet det som sosial nedstengning. Alle innendørs arrangementer ble  forbudt. Vi har stor forståelse for myndighetenes valg og vil selvsagt delta i dugnaden, men den store utfordingen for oss og andre arrangører nå er at det ikke er noen ende på vedtaket og dermed uvisst hvor lenge dette vil vare. I likhet med  Kultursenteret avlyste vi i første omgang alle arrangement i 3 uker og håpet å være i gang igjen i desember, men den 02.12 hadde kommunen en ny gjennomgang av alle de lokale tiltakene, hvor de vedtok at den sosiale nedstengingen av Lillestrøm nå skulle vare til og med 18. desember. Ny vurdering av tiltakene ble som allerede nevnt gjort i begynnelsen av denne uken (uke 51) og de lokale tiltakene ble ytterligere forlenget.
 

ALLE 3 JULEJAZZ-KONSERTENE I DESEMBER MÅTTE DESSVERRE AVLYSES !

 

*** JAZZKAFE 19.12 ***
JULEJAZZ

SCENE 5 - LILLESTRØM KULTURSENTER KL.14.00

ANN HELEN HJEMLI KV.

Dette blir en stemningsfull etter-middag med udødelige jazzklassikere og vakker julemusikk. Et par egne komposisjoner og gjendiktninger av jazzklassikere på norsk kan også dukke opp. Ann Helen er en jazzsangerinne fra Sarpsborg med erfaring fra trio til storband. Hun har i flere prosjekter komponert egne låter, og laget norske gjendiktninger av brasiliansk bossanova og jazzklassikere. Av andre ting kan nevnes et Billie Holiday tribute band. I tillegg til Ann Helen Hjemli og datteren Oda på vokal medvirker pappa Johnny Lauritzen på trompet samt Eivind Ystrøm Pedersen - gitar og Atle Rakvåg - bass.

RIBBEJAZZ BLE AVLYST ALLEREDE TIDLIG I HØST !

*** RIBBEJAZZ 29.12 ***
 

LILLESTRØM KULTURSENTER

DETTE VAR INFOEN VI LA UT TIDLIG I HØST;
Covid-19 situasjonen har medført avlysninger av mange festivaler i Norge i sommer, og vi har lenge vært spente på hva vi kunne forvente mht. gjennomføring av RIBBEjazz i desember. Det er ingen lette i de eksisterende retningslinjene og dessverre ser det ut til at smittetallene faktisk øker igjen.  En festival er et mingle-arrangement, og RIBBEjazz er intet unntak. Gjeldende retningslinjer om 1 meters avstand og begrenset antall publikum i saler og fellesområder lar seg dårlig kombinere med en festival av vår størrelse og type. Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse årets RIBBEjazz, den 15. i rekken, men håper og tror vi kommer sterkt tilbake neste år !

DERMED BLIR DET EN EKSTRA LANG JULEFERIE !


 


 

GOD JUL OG GODT NYTT JAZZÅR

Da ønsker vi alle en riktig God Jul, selv om årets julefeiring ganske sikkert blir anderledes for de fleste. Den beste julepresangen vi kan ønske oss må være at viruset avtar så raskt som mulig. Dermed  kan vi også hygge oss sammen igjen med levende musikk. Hvis ikke alle er flinke og overholder smitteverntiltakene som antall, avstand, munnbind og håndvask m.m, kan det fort bli en oppblomstring på nyåret som ingen ønsker seg ! Ta derfor vare på dere selv og vis hensyn til både kjente og ukjente rundt deg. Med ønske om et snarlig koronafritt og godt nytt jazzår !

HER ER ER LITT AV PROGRAMMET VIDERE (MED KORONA FORBEHOLD)

19.12 Jazzkafe - AVLYST - Julejazz med Ann Helen Hjemli kv. "Christmas Time"
29.12 RIBBEjazz - AVLYST
16.01 Jazzkafe - Tidligste mulie oppstart tba.
23.01 Jazzkafe -
Siril Malmedal Hauge / Jacob Young. Prisbelønt jazzduo med ny og kritikerrost utgivelse "Chasing Sunsets".

BL GRASROTGIVER - STØTT OSS !

HER KAN DU REGISTRERE OSS, KLIKK HER

MELD DIN INTERESSE FOR JAZZTURER !

BLI MED TIL
JAZZENS FØDEBY
NEW ORLEANS
ELLER
EVENTYRBYEN
PRAHA
NÅR VIRUSET SLIPPER TAKET OG LANDEGRENSENE ÅPNES IGJEN !

Bli med til jazzens fødeby neste gang vi arrangerer tur. Meld din uforpliktende interesse for tur til New Orleans, klik her.

Bli med og nyt noen deilige dager neste gang vi arranger tur til eventyrbyen Praha hvor du kan oppleve det meste. Legg inn uforpliktende din email adresse, klikk her.

Vi har flere ganger arrangert jazzturer til New Orleans. Flest deltakere var det i 2008 hvor vi også var innom Memphis. Hele 74 personer ble med på turen !

Den planlagte turen til New Orleans i april fikk dessverre for liten respons. Men vi jobber med andre alternativer og andre samarbeidspartnere som forhåpentligvis kan gjøre en slik tur billigere for kommende år ! Følg med her;
INTERNETT
www.jazzreiser.no

FACEBOOK
www.facebook.com/jazzreiser/

*******************

Praha er vårt nye reisemål. Konserten med Natalie Cole har vel vært høydepunktet så langt. Turen ble raskt utsolgt.

Les mer om New Orleans, Praha og Tallinn, se masse bilder og meld alt. også din interesse for neste tur på;

www.jazzreiser.no

INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO

Informasjon om våre arrangementer oppdateres fortløpende på vår hjemmeside og Facebook, se henholdsvis www.lillestrom.jazzklubb.no og www.facebook.com/LillestromJazzklubb.
Og selvsagt www.ribbejazz.no !

Vi forsøker nå å sende ut et medlemsbrev på e-mail en gang i måneden. (Dette kan også leses og lastes ned fra vår hjemmeside eller Facebook) Send oss gjerne din e-mail adresse samt navn og mobilnummer (info også på sms vurderes !) til lijazz@online.no. Husk å gi oss beskjed når du skifter adresse !

Årskontingent ble sendt ut primo februar. Hvis du ikke har mottatt en giro på email eller brevpost, ta kontakt med oss. Vi trenger din støtte mer enn noen gang ! Vår email er lijazz@online.no

Ikke medlem ? For bare kr.300,- pr. år (550,- for ektefeller/samboere) gir vi deg mange swingende jazzopplevelser. Bli medlem ved å klikke her   (eller perfekt julegave).

www.lillestrom.jazzklubb.no
Send gjerne nyhetsbrevet videre til noen du kjenner !
Avsender:
Lillestrøm Jazzklubb

© Developed and hosted by itkultur.no ©