Har du problemer med å lese nyhetsbrevet klikk her

NYHETSBREV
28. april 2020


KULTURTILBUD
DET SWINGER AV

VI TRENGER DIN HJELP OG STØTTE FOR Å OVERLEVE VIRUSET!

Lillestrøm Jazzklubb trenger din hjelp!

Bidra til et fortsatt rikt og swingende kulturtilbud i Lillestrøm hvis du fortsatt ønsker tilbudet om jazzkafé hver lørdag.


Benytt Vipps-nummer 77343 eller scann rett og slett QR-koden til venstre med mobilen fra PC'n eller Mac'n

Du kan selvsagt også bruke vår bank-kto. 1286.25.06144.

Ethvert bidrag er kjærkomment og vil hjelpe oss å holde hodet over vannet
.

Ditt bidrag på Vipps er en ren donasjon, så om du vil benytte deg mer av våre tilbud  i fremtiden, med litt ekstra frynsegoder, så anbefaler vi å sjekke ut alternativene for medlemskap, klikk her

 

Lag og foreninger over hele landet mister inntekter fra arrangementer, loppemarked og kiosk i disse dager. For mange er det ganske dramatisk. Dette er en tid der dugnadsånden står sterkere enn noensinne, og samhold og digital applaus får stor plass. Og en tid der engasjement og donasjon kan redde mange fra å bukke under.

 

Jazzklubben som alle andre merker Covid-19 på kroppen. I en normal hverdag skulle vår jazzkafé på Scene5 hver lørdag presentert uforglem-melige konserter og magiske øyeblikk med den høye standarden vi har blitt kjent for. Men slik ble det ikke denne våren, og kanskje heller ikke på en god stund. For vårt felles beste så måtte vi legge alt dette på vent og døra til Scene5 og Kultursenteret, slik som alle andre steder, er inntil videre låst. Samtidig så løper kostnadene våre. Det koster også å holde stengt!

Men vi musikkelskere er drømmere! Vi ser frem til den dagen vi kan fylle Scene5 igjen med swingende jazzmusikk og skape magisk stemning. Jazzklubben er ingenting uten vårt entusiastiske og lydhøre publikum. Dere er våre artisters publikum. Våre gjester. Nå kan dere utgjøre en forskjell som aldri før. Hjelp oss å holde hodet over vannet, så garanterer vi at vi fortsatt skal gi dere fremtidige musikalkse minner for livet.

JAZZKLUBBEN BLE TIDLIG LAGT MERKE TIL OG FIKK PRISER !

Allerede i 2003 ble Skedsmo kommunes kulturpris tildelt Lillestrøm Jazzklubb. Kulturprisen tildeles personer eller organisasjoner som har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i Skedsmo (nå Lillestrøm) kommune.

I begrunnelsen het det blant annet:
"Lillestrøm Jazzklubb har de siste årene vært en av de mest aktive kulturformidlere i Skedsmo. De har gjennom sin aktive kulturformidling og brede engasjement for kulturlivet på mange plan markert kommunen på en svært positiv måte. Dette er en innsats og et arbeid som Skedsmo Kommune mener er vel verdt en kulturpris." Les mer, klikk her

Ved årsskiftet 2005 ble Lillestrøm Jazzklubb tildelt prisen Årets Jazzklubb på Østlandet. Prisen deles ut årlig av Østnorsk Jazzsenter, som begrunnet årets tildeling med bl.a. "klubbens store spennvidde, høye kunstneriske kvalitet og godt besøkte arrangementer. Årlig presenterer klubben cirka 60 konserter, og programmet holder i følge juryens begrunneløse "høy kunst-nerisk kvalitet i tillegg til at den musikalske spennvidden er stor". Les mer, klikk her (NJF), her (Ballade) eller her (RB).

SE VÅRE DAGLIGE TILBAKEBLIKK OG LIVE STREAMS KONSERTER PÅ FACEBOOK

Foto; Ronny Østnes

Og her kan vi avsløre
den syklende bassisten;
Joachim Svedsen

I kavalkaden "HISTORISKE BLINKSKUDD OG TILBAKEBLIKK" vil vi i tiden som kommer daglig legge ut spesielle bilder og videosnutter av alle slag primært fra våre egne arrangementer på vår FB side og gruppe.  Både medlemmer, musikere og andre oppfordres også til å bidra.

 #lijazzhistoriskeblinkskudd

 

LIVE STREAMS KONSERTER PÅ FACEBOOK

Flere jazzband og musikere arrangerer nå LIVE streams konserter primært på FB. Vi  skal prøve å holde dere informert om noe av det og vise (dele) det på vår FB side og gruppe.  Konsertene er gratis, men publikum oppfordres gjerne til å vippse et frivillig beløp i en særdeles vanskelig tid for frilans-musikere.

En av våre desiderte favoritter er den svenske jazzstjernen Gunhild Carling, for en artist og entertainer !  Daglig kan du se denne utrolig fargerike multi-instrumentalisten, sangeren og danseren enten alene eller sammen med sin musikalske "The Carling Family" live på Facebook.

Dette er et av deres forrykende show som du bør få med deg, Gunhild Carling først med 1, så 2 og til slutt 3 trompeter samt litt akrobatikk. Anbefaler sterkt å se dette fyrverkeriet av en konsert, klikk her

HER ER KOMPLETT PROGRAM VIDERE

Alle gjenstående jazzkafeer frem til sommeren er AVLYST !
Byfesten 11-13.06 er også AVLYST ! 

BLI GRASROTGIVER - STØTT OSS !

HER KAN DU REGISTRERE OSS, KLIKK HER

MELD DIN INTERESSE FOR JAZZTURER !

BLI MED TIL
JAZZENS FØDEBY
NEW ORLEANS
ELLER
EVENTYRBYEN
PRAHA
NÅR VIRUSET SLIPPER TAKET OG LANDEGRENSENE ÅPNES IGJEN !

Bli med til jazzens fødeby neste gang vi arrangerer tur. Meld din uforpliktende interesse for tur til New Orleans, klik her.

Bli med og nyt noen deilige dager neste gang vi arranger tur til eventyrbyen Praha hvor du kan oppleve det meste. Legg inn uforpliktende din email adresse, klikk her.

Vi har flere ganger arrangert jazzturer til New Orleans. Flest deltakere var det i 2008 hvor vi også var innom Memphis. Hele 74 personer ble med på turen !

Den planlagte turen til New Orleans i april fikk dessverre for liten respons. Men vi jobber med andre alternativer og andre samarbeidspartnere som forhåpentligvis kan gjøre en slik tur billigere for kommende år ! Følg med her;
INTERNETT
www.jazzreiser.no

FACEBOOK
www.facebook.com/jazzreiser/

*******************

Praha er vårt nye reisemål. Konserten med Natalie Cole har vel vært høydepunktet så langt. Turen ble raskt utsolgt.

Les mer om New Orleans, Praha og Tallinn, se masse bilder og meld alt. også din interesse for neste tur på;

www.jazzreiser.no

INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO INFO

Informasjon om våre arrangementer oppdateres fortløpende på vår hjemmeside og Facebook, se henholdsvis www.lillestrom.jazzklubb.no og www.facebook.com/LillestromJazzklubb.
Og selvsagt www.ribbejazz.no !

Vi forsøker nå å sende ut et medlemsbrev på e-mail en gang i måneden. (Dette kan også leses og lastes ned fra vår hjemmeside eller Facebook) Send oss gjerne din e-mail adresse samt navn og mobilnummer (info også på sms vurderes !) til lijazz@online.no. Husk å gi oss beskjed når du skifter adresse !

Årskontingent ble sendt ut primo februar. Hvis du ikke har mottatt en giro på email eller brevpost, ta kontakt med oss. Vi trenger din støtte mer enn noen gang ! Vår email er lijazz@online.no

Ikke medlem ? For bare kr.300,- pr. år (550,- for ektefeller/samboere) gir vi deg mange swingende jazzopplevelser. Bli medlem ved å klikke her

www.lillestrom.jazzklubb.no
Send gjerne nyhetsbrevet videre til noen du kjenner !
Avsender:
Lillestrøm Jazzklubb

© Developed and hosted by itkultur.no ©