ARTISTER 2013

               Fra 6 forskjellige scener blir det non-stop musikk
           fra nærmere 20 forskjellige band hele kvelden !

             Over 100 musikere totalt !

            PROGRAMMET ER NÅ KOMPLETT !
 

 


 

LILLESTRØM KULTURSENTER - SØNDAG 29.12 FRA KL. 19.00

Utsolgt i fjor - 1000 billetter ble revet bort. Skal du sikre deg plass bør du kjøpe billett allerede nå på Kultursenteret – til kr. 475, - og spare inntil kr.100,- pr. bill. Fra 01.12 er prisen kr 525, tar du sjansen på at det er ledige billetter i døra 29/12 koster disse kr 575,-

BILLETTSALGET ER GODT I GANG PÅ KULTURSENTERET ! - TLF. 64 84 55 50 
Bestill Online * KLIKK HER * Bestill Online

 

OFFISIELL ÅPNING KL.18.45

Klikk på artist for å komme rett til omtale

For tidspunkt og hvilken scene det spilles på;

 

HER KAN DU LESE OM ÅRETS ARTISTER OG BAND;

 

  BILL "KOOLY" SCOTT (US)
Amerikansk bassist og vokalist innenfor R&B, pop og latin sjangeren.

MAJKEN CHRISTIANSEN
Dansk-norsk swingjazz-diva med egen fan-klubb !

ULF JOHANSSON WERRE  
Sveriges reinkarnasjon av både Fats Waller og Jack Teagarden !

OLAV STEDJE
Folkekjær visesanger med nynorske tekster og en meget
stilsikker popsanger.

STINA STENERUD
Romerikes "Soul Queen" #1.  

KIRSTI SØRLIE HANSEN
Landskjent fra IDOL hvor hun ble blant de 5 beste.

"DÉJÀ VU"
En musikalsk hyllest  til CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG
Egil Eldøen, Olav Stedje, Elias Muri og Svein Dag Hauge i samklang.

"HOVEDØEN SOCIAL CLUB"
Salsa og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere i cubansk drakt !

MAJKEN CHRISTIANSEN BAND
Swingjazz i verdensklasse m/ Ulf Johansson Werre.

THE REAL THING
Hardtswingende souljazz med Norges mest velkledde band.

HAAKON GRAF TRIO
Du finner neppe mere funky trio med norske musikere enn denne !

Haakon Graf, piano – Per Mathisen, bass – Erik Smith, trommer.

MAGNOLIA JAZZBAND
Rotekte New Orleans jazz.

JULIE & THE NEW FAVORITES
Bluegrass uten cowboyhat !

TRIBUTE TO TOWER OF POWER
BJØRN ASPER feat. BILL SCOTT (US) og et stjernelag med lokale musikere.

SUPERSESSION BAND
Joachim Svendsen samler et superlag av musikere til konsert
med høy stemning og løs snipp.

  SOLID COMFORT
Frontfigur Stein Stokke og bandet serverer dampende het og svingende
autentisk blues med særpreg

ETT FETT STORBAND
Tribute to Chicago feat. BILL SCOTT (US) og STINA STENERUD

ALL YOU CAN EAT
Et ferskt og fremmadstormende Lillestrømband som spiller blues,
pop og rock. Og med en fartstid som få kan matche !

MODNE MENN & SØNNER
70-talls coverband som spiller pop, soul, jazz og R&B

KIRSTI SØRLIE HANSEN
 OG JOACHIM SVENDSEN
 

Topp 5 fra IDOL møter vårt lokale gitarfantom.

ANNA B. SÆLEN & MARCUS LØVDAL
To av våre nye lokale funn som begge har gått på musikklinja ved LVGS.

Nyt taffelmusikk og forfriskninger i Teatertorget under pausene i Stjernesalen

TID

Enkel oversikt over tider og scener

Klikk her !

 

BILL "Kooly" SCOTT - amerikansk bassist og vokalist innenfor R&B, pop og latin sjangeren.
 
 

 

 

Gjesteartisten har spilt bass i over 20 år, men har også et vokalregister som spenner over 4 oktaver ! Han har spilt og sunget på en rekke produksjoner innenfor R&B. Innenfor pop og latin markedet har han bl.a. vært bakgrunnsvokalist for Joss Stone. Bill har gjestet oss flere ganger og har bitt meget populær ! Vi gleder oss til å høre han igjen. – denne gang både med Bjørn Aspers Tribute to Tower of Power, i RIBBEjazzens Supersession Band og med Ett Fett Storband.

 

 

MAJKEN CHRISTIANSEN

 Dansk-norsk swingjazz-diva med egen fan-klubb !

 


 

De siste 15 årene har Majken vært Københavns mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter i Danmark, har spilt inn flere plater og har fått egen dansk fankkubb! Siden 2001 har hun bodd i Oslo, gift med trommeslager og produsent Torstein Ellingsen. I Norge har hun bl.a. turnert mye for Rikskonsertene, og for øvrig vært solist med med bl.a. disse artistene/bandene: Morten Gunnar Larsen, Georg Reiss, Kåre Conradi, Bodil Niska, Christiania 12, Magnolia jazzband, Undecided jazzband, Det norske blåseensemble, The Sinatra Songbook, Ett Fett storband, Ski storband og Sandvika storband.
Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer. Men Majken gjør sine ting med et oppdatert uttrykk, og uansett hva, eller hvor hun synger, så formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med personlighet og overbevisning.

 

ULF JOHANSSON WERRE

Sveriges reinkarnasjon av både Fats Waller og Jack Teagarden !

Ulf Johansson Werre er Sveriges reinkarnasjon av både Fats Waller og Jack Teagarden og er en meget dyktig og kjent trombonist, pianist OG vokalist ! Han søker alltid etter det rette ”groovet” som han finner i mange sammenhenger, alt fra tidlig New Orleans jazz til nåtidens poprytmer.

OLAV STEDJE

Folkekjær visesanger med nynorske tekster og en meget stilsikker popsanger. 

Vokalist, gitarist og tekstforfatter, f. 08.06.1953 i Sogndal. Med sin behagelige stemme og ufravikelige holdning til å synge tekster på nynorsk, har Olav Stedje markert seg som en meget stilsikker popsanger. Han er for mange selve definisjonen på norsk softrock, popularisert i USA av bl.a. James Taylor og Bread. Stedje kan også skryte av å ha en av popbransjens flotteste barter, og nok selvironi til å synge om det ! Han  platedebuterte som soloartist i 1981. Med Svein Dag Hauge som produsent, gitarist og hovedkomponist, ble Ta meg med årets mest populære debutplate. Blant sangene var «Vi vandrar saman» og «Når ho er hjå meg», og orkesteret bak Stedje besto av medlemmer fra Lava: Geir Langslet, Marius Müller, Rolf Graf og Per Hillestad. Stilmessig kunne musikken defineres som amerikansk vestkystrock med nynorske tekster.
 

 

STINA STENERUD

Romerikes "Soul Queen" #1

Stina Stenerud har vært aktiv på konsertscenene i nærmiljøet i mange år, men sammen med bandet Soul Replacement har hun virkelig fått fart på sakene – fra festivaler i inn- og utland.  Vi kan love både trøkk og innlevelse når Stina gjester Ett Fett Storband og Supersession bandet !!

 

KIRSTI SØRLIE HANSEN

Landskjent fra IDOL hvor hun ble blant de 5 beste !

 

Kisrti ble landskjent i fjor da hun deltok på IDOL. Hun sjarmerte alle med sin opptreden og ble blant de fem beste. Iflg. Marion Ravn var hun den beste artisten i IDOL siden Kurt ! På årets RIBBEjazz opptrer hun sammen med Joachom Svendsen på visescenen og i Supersession bandet i Stjernesalen.

 

"DÉJÀ VU"
En musikalsk hyllest  til CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG

Egil Eldøen, Olav Stedje, Elias Muri og Svein Dag Hauge i samklang.

Med fremragende flerstemt sang, de fantastiske og intrikate akkordene og med ekte kjærlighet til denne musikken har 4 av landets flotteste artister i den siste dekaden hatt dette prosjektet som et bi-produkt til sine andre karrierer. Dette er akkustisk musikk på sitt nydeligste, utført med virtuositet, humor og med iver.

 

 

HOVEDØEN SOCIAL CLUB

Salsa og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere i cubansk drakt !

 

Hovedøen Social Club kjennetegnes for å lage cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Denne lett usannsynlige fusjonen mellom Havanna og Ønskekonserten/Norsktoppen/Grand-Prix/VG-lista m.m. har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten. Det innebærer gjerne litt frekke men kjærlige ertende løsninger. Bandet tilfører alt man kan ønske seg av det disse karibiske musikkformene har å by på av livsglede og polyrytmikk. Under Sverre Indris Joners kyndige ledelse får man sløye og kunnskapsrike arrangementer sømløst utført med den høyeste cubanske state-of-the art i bandet, og toppet av vokalist Sergio Gonzalez´ ikke helt plettfrie norsk-uttale - da er soundet ikke til å ta feil av. 

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da ”Que viva Noruega!” kom sommeren 2008 og fikk en historisk trippel A-listing på NRK, P1. Våren 2009 kom oppfølgeren ”Ay caramba!” og foruten turné for Rikskonsertene, fikk plata massiv dekning i TV og dagspresse. En tredje live-DVD med KORK kom ut i 2011 og nå vil ryktet ha det til at bandet snart igjen er svanger med en ny utgivelse…

 

 MAJKEN CHRISTIANSEN BAND

Swingjazz i verdensklasse m/ Ulf Johansson Werre.

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, anno 2007, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning. Utdannet som skuespiller og sanger i Danmark, Norge og USA, har Majken alt som skal til for å gripe et publikum, det være seg i et teater, i en konsertsal eller i en liten klubb... I tillegg til at Majken kan denne musikken, sørger hennes til tider utadvendte og frekke syngemåte for at materialet får en ekstra dimensjon ! Majken skiller seg ut fra de fleste sangerinner her hjemme.
 

Øvrige musikere i bandet denne kvelden foruten Majken (vok) og ”Uffe” Johansson Werre (piano/trb/vok) er Staffan William-Olsson (git), Sebastian Haugen Markussen (bass) og Torstein Ellingsen (trm).

Ulf Johansson Werre er Sveriges reinkarnasjon av både Fats Waller og Jack Teagarden og er en meget dyktig og kjent trombonist, pianist OG vokalist ! Han søker alltid etter det rette ”groovet” som han finner i mange sammenhenger, alt fra tidlig New Orleans jazz til nåtidens poprytmer.

THE REAL THING

Hardtswingende souljazz med Norges mest velkledde band.

Etter saksofonisten Sigurd Køhns tragiske bortgang i tsunamikatastrofen i Thailand i 2004, kastet The Real Thing inn håndkleet og la bandet på is. I 2010 ble bandet gjenforent - med tre gamle og ett nytt medlem.
For dem som ikke husker det: The Real Thing startet 1992 og ble raskt en dominerende faktor i skandinavisk jazz med sin hardtsvingende, orgelbaserte souljazz. På tolv år spilte bandet mer enn tusen konserter og solgte over 50 000 CD’er- Musikken var bl.a. inspirert av amerikanske storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Resultatet ble en utadvendt blanding av swing, blues, soul, latin og funk. Bandet som "aldri går av scenen i tørr smoking" opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten.
Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, trommeslageren Torstein Ellingsen (medlem 1995-97, groovemeister på det legendariske "The Real Thing Live"-albumet) og saksofonisten Dave Edge (opprinnelig fra England, har bodd i Oslo siden 2005) gleder seg til å besøke årets RIBBEjazz, løfte 200 kg hammondorgel, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar.

HAAKON GRAF TRIO

Du finner neppe mere funky trio med norske musikere enn denne!

Haakon Graf, piano – Per Mathisen, bass – Erik Smith, trommer.

Du finner neppe mere funky trio med norske musikere enn denne. Dette er trøkk, spilleglede og tøffe groover som man sjelden eller aldri hører maken til her i landet. Haakon Graf er kanskje en av de fremste piano keyboard artistene vi har Norge. Han holder til for det meste i Los Angeles og dette er en av få konserter trioen har sammen. Trioen spiller en mix av groovy, funky musikk ispedd impulser fra brasiliansk og cubansk tradisjon.
Haakon Graf Trio spiller orginalmusikk av Haakon Graf, en legende i norsk musikkliv. Haakon har siden 70 tallet vært en markant skikkelse i flere sammenhenger som keyboardist i bandet Ruphus, med Jan Garbarek, Terje Rypdal og i senere tid med Paul Jackson, Mike Clark, Airto Moreira, Flora Purim, Frank Gambale og Dennis Chambers for å nevne noen. De siste årene har han bodd i Los Angeles og har på kort tid blitt en velkjent musiker og produsent i musikkmetropolen.
Med seg i trioen har Haakon Erik Smith og Per Mathisen, to av landets desidert mest brukte musikere med karrierer som strekker seg langt utenfor landegrensene.

Erik Smith er en av landets mest profilerte trommeslagere og har en allsidig karriere uten sidestykke i Norge. Han har siden tenårene vært en av de aller mest brukte session/turne musikerne i landet og har jobbet med alt som kan krype og gå av artister og musikere i en rekke genre. Erik har også skapt seg et navn utenfor landegrensene blant annet som foredragsholder og clinic musiker. Han har medvirket ved Yamaha Groove Night i USA og holdt foredrag to ganger ved verdens mest prestisjefylte tromme evenement PASIC i 2004 og 2008. Her delte han plakaten med trommeslagere som Roy Haynes, Steve Ferrone, Chad Wackerman, Antonio Sanchez og Manu Katche.
Erik er mottaker av Spellemannsprisen og fikk nylig æresprofessorat ved et av Kina´s eldste universiteter.

Per Mathisen har i mer enn 20 år vært en av landets travleste bassister. Han er like komfortabel både med el. bass og konstrabass. Han har jobbet med et utall musikere og artister i inn og utland, bl.a. Alex Acuna, Terri Lyne Carrington, Bill Bruford, Mike Stern, Gary Husband, Hiram Bullock, Marylin Mazur, Joseph Williams og mange fler. Per er utdannet fra Berklee College of Music i Boston og konservatoriet i Trondheim.

MAGNOLIA JAZZBAND

Rotekte New Orleans jazz.

Magnolia ble startet av trombonisten Gunnar Gotaas i 1972, og er et av få band som spiller New Orléans Revival, en stilart som oppstod på førtitallet og bandt sammen tradisjonell jazzmusikk og Rhythm'n Blues.
Musikkstilen bandt sammen tradisjonell jazzmusikk og rhythm and blues. New Orleans-musikere har alltid kombinert musikalske genre fritt, og dette er et av kjernepunktene i jazzens utvikling. I kirkene svingte gospelrytmene, og "brassbands" spilte rytmisk musikk ved begravelser og parader, og sammen med elementer fra blues og ragtime, utviklet New Orleans-jazzen seg, med sitt helt spesielle "beat". Mange kjente musikere (bl.a. King Oliver og Louis Armstrong) utvandret fra New Orleans omkring 1920, men de som ble tilbake i hjembyen beholdt også en helt spesiell egenart, slik som f.eks. Percy Humphrey, "Kid" Thomas og "Sweet" Emma Barret.
Den dag i dag finner man fortsatt et musikalsk og kulturelt mangfold i New Orleans, og Magnolia Jazzband er en verdig representant for dagens spillestil her hjemme på berget. MJB har blitt karakterisert som et av de mest "rotekte" norske jazzband, som forsøker å spille denne genuine, innfødte New Orleans-jazz, som har blues og gospel som utgangspunkt.

JULIE & THE NEW FAVORITES

Bluegrass uten cowboyhat !

Julie & The New Favorites banner i alle kirker, spiller bluegrass med tall i akkordene og skriver smektende ballader så de tilsammen 15 årene med konservatorie-utdanning forsvinner som banjotoner i soloen. For detter er enda et orkester som springer ut fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Med refreng som inviterer til allsang og teknisk overskudd som blikkfang, skaper de et grenseløst musikalsk univers som sparker inn låvedører og danser på sjangergrensene!
Julie fant sine Favorites pa
̊ jazzlinja i Trondheim i 2007. Jazz måtte vike for grass, og gitaren ble bytta mot banjo. Bandet murte seg inne i en verden hvor lite annet enn Alison Krauss og Bill Monroe eksisterte. Døra på øvingsrommet ble låst, og timer ble til dager. De spilte på alle kaféer man kan, og ikke kan spille på i Trondheim, og opparbeidet seg et solid samspill og en entusiastisk fanskare. Julie & The New Favorites fant veien til større scener, og med sine forrykende liveopptredener har de gjort furore på festivaler som EWOB i Nederland, Watermelon Park og IBMA i USA, Bluegrass Music Denmark og Trondheim Calling.

Romerikes Blad trillet en sekser for deres debutplate ”Recipe” og skrev bl.a. følgende; ”Et glimrende brygg kokt på bluegrass og Americana”

 

TRIBUTE TO TOWER OF POWER 

BJØRN ASPER feat. BILL SCOTT (US) og et stjernelag med lokale musikere.

 

Vår ledende leadtrompetist Bjørn Asper fra Lillestrøm, kjent fra bl.a. Ett Fett Storband og ikke minst Sandvika Storband, gikk lenge med et ønske om å gjøre en konsert med låter av ett av sine favorittband, Earth, Wind & Fire. Dette ble realisert under fjorårets Byfest og ble en formidabel suksess som også ble gjentatt på fjorårets RIBBEjazz ! Som regel er Bjørn godt plassert i bakerste rekke når han selv spiller, men denne kvelden leder han sitt eget band  med ennå et nytt prosjekt, musikk av soulfunk gruppa TOP, med en legendarisk lokal blåserekke ! Da andre lokale medmusikanter fikk høre om prosjektet var de ikke vanskelige å be om å være med. Foruten Bill Scott fra USA som solist og Bjørn Asper som arrangør og tromptist, får vi stifte bekjentskap med søskenparet Olena Khimich og Olga Khimich (UA) samt Maryia Kasapava (UA) på vokal samt en rekke lokale musikere; Erik Jøkling - Trommer, Jan Olav Renvåg - Bass, Palle Wagnberg - B3, Jarle Storløkken - Gitar, Erik Holsten - Div. tangenter, Svein Greni - Tenorsax, Jan Bunes, Baritonesax, Tarjei Grimsby - Trombone og Petter Marius Gundersen - Trumpet.Bill "Kooly" Scott - amerikansk bassist og vokalist innenfor R&B, pop og latin sjangeren har spilt bass i over 20 år, men har også et vokalregister som spenner over 4 oktaver ! Han har spilt og sunget på en rekke produksjoner innenfor R&B. Innenfor pop og latin markedet har han bl.a. vært bakgrunnsvokalist for Joss Stone.
 

I 1968 møttes saxofonistene Emilio Castillo og Stephen «Doc» Kupka. Deres samarbeid ble til bandet «The Motowns» som i 1970 ble til «Tower Of Power». De ble fort kjent p.g.a. deres særegne funky soul stil. De har 27 innspillinger og etter 45 år er de fortsatt i full vigør, med konserter over hele verden. De er bl.a. hyppige gjester på Rockefeller i Oslo.

 

 SUPERSESSION BAND

- Joachim Svendsen samler et superlag av musikere til konsert med høy stemning og løs snipp.

De fleste av disse dukker garantert opp;

Bill Scott, bass/vokal
Stina Stenerud, vokal
Kirsti Sørlie Hansen, vokal
Fredrik ”Mad Man - Fat Fred” Johansen, vokal
Staffan William Olsson, gitar
Palle Wagnberg, B3 orgel
Joachim Svendsen, gitar
Ole Christian Rydland, trommer
Blåserekke;
Bjørn Asper (trp)
Tarjei Grimsby (trb)
Svein Greni (sax)
Ronny Svendsen (sax)
m.fl.

Nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid - her MÅ dere bare møte opp, dette blir superbra!!

RIBBEjazzens Supersession Band !
Med den fantastiske sangeren og bassisten Bill Scott på besøk blir det først og fremst Soul og Funk i sentrum. Et stort spekter av gjester sørger imidlertid for krydder av flere sjangere!

Vel, godtfolk, her er det bare å rense ørene, finne fram gåbortskoene og rockefoten, og komme seg av sted!

 

SOLID COMFORT - Frontfigur Stein Stokke og bandet serverer dampende het og svingende autentisk blues med særpreg.

Med mer enn 100 års samlet spilleerfaring blir det alltid hett og svingende når dette meget erfarne bandet leverer sin ekte varierte blues med røtter i bluesens bredde og historie. Med fokus på hovedsaklig egne låter, 2 sangere, slidegitar, munnspill og et fjellstøtt komp, har de skapt seg et eget sound og høster lovord på landets bluesklubber og scener overalt hvor de spiller.

 

ETT FETT STORBAND

Tribute to Chicago feat. BILL SCOTT (US) og STINA STENERUD

.

Midt i tjukkeste romjula rister orkesteret løs ribbefettet med en hyllest til Chicago - med masse fet blåserekkemusikk du garantert kommer til å digge. Med seg har de den meritterte vokalisten og bassisten Bill Scott fra Florida og Romerikes ”Soul Queen” Stina Stenerud fra Fetsund. Vi kan love deg en heftig fest med en hitparade som vil sitte i kroppen hele kvelden - dette blir FETT !!!!

Under årets RIBBEjazz står altså musikk av Chicago på plakaten. Dette er et meget populært soul/funk/pop/rockeband startet i 1967 i Chicago, Illinois. Bandet begynte som et politisk ladet eksperimentelt rockeband, men fikk senere et mykere lydutrykk og ble berømt for en rekke hit-ballader, bl.a, ”If You Leave Me Now”. Og de holder det fremdeles gående !

 

Bill «Kooly» Scott har holdt det gående i over 20 år, med et formidabelt vokalregister som spenner over hele 4 oktaver! Bill har deltatt på en rekke produksjoner innenfor R&B, pop og latin. Han har bl.a. vært bakgrunnsvokalist for Joss Stone. Bill har etterhvert blitt en kjent og kjær figur både på Byfest og Ribbejazz, men hver gang en attraksjon.

Stina Stenerud har vært aktiv på konsertscenene i nærmiljøet i mange år, men sammen med bandet Soul Replacement har hun virkelig fått fart på sakene – fra festivaler i inn- og utland. Vi lover både trøkk og innlevelse!

 

ALL YOU CAN EAT
Et ferskt og fremmadstormende Lillestrømband som spiller blues,
pop og rock. Og med en fartstid som få kan matche !

Repertoaret består av en god blanding coverlåter innen rock, blues og pop fra artister som Robben Ford, Walter Trout, Allman brothers, Tom Petty, Eric Clapton, Patty Smith, Deep Purple Jill Johnson osv. osv...
Foruten Lone Grefsrud som frontfigur består bandet av Geir Paulsberg på gitar, Oddbjørn Grønseth på orgel, Ronny Kristiansen på bass og Ragnar Rutle på trommer.

 

MODNE MENN & SØNNER - 70-talls coverband som spiller pop, soul, jazz og R&B.

Finn frem danseskoene og swing deg til bl.a. noen av de cooleste Motown låtene fra 70-tallet.  Dette blir RIBBEjazzens hoftevrikkende grooveparty - spekket med heftig soul, funk og pop avløst av de smekreste ballader. Have fun – go mad !

KIRSTI SØRLIE HANSEN
& JOACHIM SVENDSEN

- Topp 5 i Idol møter vårt  lokale gitarfantom. 

Kirsti Sørlie Hansen og Joachim Svendsen har begge bakgrunn fra forskjellige musikkformer. Når de med forkjærlighet for blant annet bluegrass og country møtes i et akustisk landskap, med gitar og to stemmer, føler de den magiske stemningen oppstår !

Kisrti ble landskjent da hun deltok på IDOL. Hun sjarmerte alle med sin opptreden og ble blant de fem beste. Iflg. Marion Ravn var hun den beste artisten i IDOL siden Kurt !

Joachim Svendsen er vårt lokale gitarfantom og har den senere tid spilt med band og artister artister som Marshall Monrad Band, Stephen Ackles, NSH samt Fat Fred And The Possumhunters

 

BARN

Anna B. Sælen & Marcus Løvdal
- To av våre nye lokale funn som begge har gått på musikklinja ved LVGS.

Vokalist Anna Braathen Sælen og Marcus Løvdal på gitar er to av våre nye lokale funn som allerede har gjort seg bemerket i flere musikalske sammenhenger.
Marcus Løvdal er for mange også kjent som den nyslåtte bluescup mesteren fra Notodden !


 

 

Nyt taffelmusikk og forfriskninger i Teatertorget under pausene i Stjernesalen

 

 

GOD FORNØYELSE !

http://www.lillestrom.jazzklubb.no
KULTURTIBUD DET SWINGER AV !

HOVED SPONSORER:

 

SKEDSMO  KOMMUNE