LILLESTRØM JAZZKLUBB 

NOEN TILBAKEBLIKK 2011

 

STINN BRAKKE OG STORMENDE JUBEL PÅ JAZZKLUBBENS 13-ÅRS MARKERING

JAZZ JUBILEE UTVIDET JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 29.01

NB!
 KL.13.30-16.30

GRATIS ENTRÉ


SWINGING SIX

BJØRN ASPER

OLENA KHIMICH

 

JAZZ JUBILEE - 13. ÅRS MARKERING !

Kl. 13.30 Swinging Six - New Orleans og swingjazz
Bandet ble startet i 1982. Bandet spiller i New Orleans-stil og swing og har hatt oppdrag i hele Norge sør for Trondheim. I Tjøme kirke og i Tønsberg Domkirke spilte bandet med den kjente kordirigenten Per Oddvar Hildre og 130 Vestfold-sangere. Bandet har dessuten spilt med både Arne Bendiksen og Kari Svendsen. I 1997 reiste Swinging Six sørover og spilte på jazzklubb i München. I 1993 tok bandet turen til New Orleans hvor det spilte i bryllup i Sjømannskirken og hadde konsert på Bourbon Street under French Quarter Jazz Festival. I 2002 ble Swinging Six invitert tilbake til samme festival i New Orleans og ga fire konserter. Musikerne i bandet består nå av vår egen Øyvind Kvarvåg, trompet; Arve Fretheim, trombone og vokal; Fleming Ulvang, kornett; Jean Buer, bass; Lars Baardsgaard, trommer; Tom Sonberg, klarinett og saksofon og Halvor Floden, gitar og banjo.

Kl. 15.00 Bjørn Asper - A tribute to Chuck Mangione
Vår ledende leadtrompetist Bjørn Asper fra Lillestrøm, kjent fra bl.a. Ett Fett Storband og ikke minst Sandvika Storband, har lenge gått med et ønske om å gjøre et prosjekt med låter av en av sine favoritt musikere. Som regel er Bjørn godt plassert i bakerste rekke når han selv spiller, men denne ettermiddagen leder han altså sitt eget band og blir å finne i første rekke. Bandet består for øvrig av noen av våre aller beste lokale musikere; Arild Stav -  sax/fløyte, Jarle G. Storløkken - gitar, Fredrik Jørgensen -  bass, Erik Jøkling Kleiva - trommer og Petter S. Kragstad - piano. Gjestevokalist for anledningen er Olena Khimich. Konserten er en hyllest til den Amerikanske komponist og flygelhornist Chuck Mangione som bl.a. har over 30 plateutgivelser bak seg.
 

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 12.02

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

Gumbo har holdt over 700 konserter . I tillegg til å være et forrykende liveband, er alle musikerne også ettertraktede pedagoger, som over årene har holdt workshops for over ti tusen unge musikere. Gumbo har i mange år hatt ansvaret for  workshop for unge musikere under Kongsberg Jazzfestival.

GUMBO

Gumbo har tatt navn etter den berømte matretten fra New Orleans. Gumbo er en betasuppe med mange ingridienser. Slik er også musikken til jazzbandet Gumbo. Her møtes hele New Orleans-tradisjonen i en blanding av god musikk, humor og overraskelser med forankring i et stort mangfold av musikalske stilarter. Tradisjonell jazz, karibisk musikk, gospel,  parademusikk og funk brukes i medlemmenes egne låter og skaper Gumbos spesielle musikalske univers. Form-messig spenner det fra fri kollektiv improvisasjon, via virtuose soloer, til stramme arrangementer og enkle sangbare temaer.  Musikken appelerer både til dansing og sår ettertenksomhet.

Gumbo for liten........ Gumbo for stor........

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 26.02

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

HARALD BERGERSEN KVARTETT

Harald Bergersen kvartett er i dag et av landets fremste mainstream-band. Harald Bergersen hører med blant de mer stillferdige jazzmusikere og begynte sin karrière i forskjellige danse- og jazzband på 50-tallet, periodevis med Kjell Karlsen fra 1956, med Ditlef Eckhoff, Kåre Grøttum og Rowland Greenbergs grupper fra 1959, det samme året han ble yrkesmusiker. I hele 26 år spilte han i Østereng-Hurum/Radiostorbandet (1964-90), men hadde sitt sitt daglige virke utenfor jazzmiljøet. Denne ettermiddagen består kvartetten av Harald Bergersen (ts), Arild Berger (p), Carl Morten Iversen (b) og Svein "Chrico" Christiansen (tr)

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 05.03

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

JULIE DAHLE AAGÅRD/ANDERS AARUM KV.

Julie Dahle Aagård, fra Flatanger i Nord-Trøndelag, låter som en stor og sensuell afro-amerikansk jazz/soulsangerinne og ser ut som en billedskjønn Edith Piaf. I norsk musikkmiljø er hun som en veteran å regne, med utallige opptredener med flere av våre fremste musikere bak seg, utdannelse fra jazzlinja i Trondheim og flere roller i norsk teater på cv-en. Aagårds første soloalbum heter Stompin' Feet (2009), og er et resultat av hennes tre år lange samarbeid med produsent og pianist Anders Aarum. Med unntak av låten "Angel", som er skrevet av Silje Nergaard, har de sammen skrevet alle låtene til dette albumet. I det groovy og lekne lydbildet får Aagårds særpregede stemme fritt spillerom. Bandet denne lørdagen består av Julie Dahle Aagård (v), Anders Aarum (p), Jens Fossum (b) og Ole Morten Sommer (tr)

"VINTERMYGGEN"
LILLESTRØM KULTURSENTER
TOR. 10.03

KL.19.00

VOKSNE KR. 150,- STUD./UNGDOM
KR. 50,-

ARR.

I SAMARBEID MED LILLESTRØM JAZZKLUBB

PREMIERE ! - "GREAT NORWEGIAN GUITARS"

Tre generasjoner av Norges fremste og mest inflytelsesrike jazzgitarister på én og samme scene?! Halvard Kausland, Staffan William-Olsson og Hallgeir Pedersen i ett og samme band?! Det er jo tre ønsker på én gang og det går jo ikke!
Jovisst går det:
Etter utallige forespørsler fra fans av jazzgitar i Norge blir ønsket nå endelig oppfylt. Kausland/William-Olsson/Pedersen har med dette samlet seg under banneret “Great Norwegian Guitars”.  Disse tre internasjonalt anerkjente gitarister representerer det beste kongeriket har fostret av gitarister inspirert av den amerikanske jazztradisjonen. Med hver sin distinkte “sound” vil de sammen ta lytteren med på en reise gjennom jazzgitarens historie og samtidig vise hvor jazzgitar står i dag. Repertoaret består av egenkomponert materiale fra hver gitarist i tillegg til spesielt selekterte standardlåter. Med seg har de en av de mest hardt swingende rytmeseksjoner som er å oppdrive i dag og sammen vil de by på det beste av samspill der stikkordene er bebop, nerve, blått, kreativitet, inspirasjon, dedikasjon, lidenskap og sjel.

Gjør deg herved klar til en helaften i jazzgitarens navn med “Great Norwegian Guitars”!

SUPPORT; SIMEN SKREBERGENE m/ BAND
 

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 12.03

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

PREMIERE ! - MORTEN GUNNAR LARSEN, KÅRE NYMARK JR. OG KNUT LOTHE

Rykende fersk trio med tre av norges beste musikere innenfor sin sjanger !

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 19.03

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

PREMIERE ! - ARILD STAV / SVEIN SKULSTAD DUO

Musikerne Skulstad og Stav har spillt sammen i en rekke sammenhenger i flere år men  det er først nå de presenterer sin egen duo. Kombinasjonen av  etterhvert store mengder med originalskrevet musikk og gode tilbakemeldinger ifra publikum, har ført til satsningen som i dag er Skulstad/Stav DUO! De har tidligere utgitt hver sin soloplate (Arild Stav m "Dawn" i 2001 og Svein Skulstad med "Skulsta"i 2002)men er nå i studio  sammen, med tanke på en felles CD utgivelse vår/sommer 2011.

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 30.04

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

 


Vi møter mannen med den blåeste altsax-tonen her på berget, den levende legenden og Buddyprisvinner Calle Neuman.

SEKSTETT ON STAGE

Bandet spiller kun originale, egne låter, noen for første gang! En av låtene har også tekst/poesi. Besetningen består av Bjørn Frydenlund, tpt, keyb - Vidar Johansen, sax - Carl Magnus (Calle) Neuman, sax - Erik Wesseltoft, git. - Kåre Garnes, bass og Kjell Fostvet, trommer

UTESERVERINGEN
FAGERBORG


MAN. 04.07
KL. 19.00-23.00


Regnvær er ikke noe hinder da folk sitter både tørt og varmt under terrasse taket !

4th of July Cruising i Lillestrøm.
Europas største amcarcruising !
I fjor cruiset 3.600 amerikanske biler rundt i Lillestrøms gater på den amerikanske nasjonaldagen. "Magisk", skrev fagpressen. Nå er det klart for 4. juli fest igjen.
Les mer her


JOACHIM SVENDSEN


FREDRIK "MAD MAN" JOHANSEN

Amcar parade i by`n mandag 04.07
- Let’s Rock’n Roll ! ! !
Følg 4. juli Cruisingen i Lillestrøm
og lytt til ekte Rockabilly band på Fagerborg.

MANDAG 04.07 CA. KL.19.00

FAT FRED & THE POSSUMHUNTERS.

Et høyenergisk, svingende band og lekent som serverer en blanding av rockabilly, svingende blues og hillbillymusikk i tro med røttene.
Vokal, kontrabass, piano, gitar og trommer sørger for et rustikk lydbilde med eim av bensin, sørstat og rock’n roll! Blander du dette med masse blank chrome, nypolerte glis og flust med hestekrefter fra 4 juli cruisingen i Lillestrøm sentrum så kan vel neppe settingen bli bedre !

Vokal: Fredrik "mad man" Johansen
Piano: David Skeie
Gitar: Joachim Svendsen
Kontrabass: Erlend Hølland
Trommer: Pål Emil Berg

UTESERVERINGEN
FAGERBORG

FRE. 19.08

KL. 20.00-23.00Regnvær er ikke noe hinder da folk sitter både tørt og varmt under terrasse taket !


I samarbeid med LILLESTRØMWALK

Jazz - Blues - Kunst vandring i Lillestrøm

Sommerens intimkonserter på uteserveringen til Fagerborg i regi av Lillestrøm Jazzklubb og Fagerborg Hotel fortsetter !

Lillestrøm Jazzklubb og Fagerborg Hotel vil utover sommeren arrangere små intimkonserter med vekselvis viser og jazz. Regnvær er ikke noe hinder da folk sitter både tørt og varmt under terrasse taket !
Fredag- og lørdagskvelder blir det dermed levende musikk på uteserveringen til Fagerborg fra kl.20.00 til 23.00

FREDAG 19.08. UNGE, LOKALE TALENTER INNTAR UTETERRASSEN !

CAMILLA NETTUM MED BAND (Vokal: Camilla Nettum, Piano: Jan Kristian Kristoffersen, Gitar: Stephan Garcia Slaaen,  Trommer: Lars André Hagensen) /

ANNA BRAATHEN SÆLEN (vokal) OG MARCUS LØVDAL (gitar)

Denne helgen er vi stolte av å kunne presentere 2 unge og lovende visetalenter fra distriktet. Alle er eller har vært elever på musikk linja ved  Lillestrøm Videregående skole som jazzklubben har ett tett og godt samarbeid med. For Lillestrøm Jazzklubb er en viktig del av arbeidet å tilby lokale musikere en arena å spille på og være et forum hvor unge, lokale talenter kan få mulighet til å opptre og utvikle seg musikalsk.

 

LILLESTRØM
ØYEREN DELTAET
FETSUND

LØR. 20.08
KL. 12.00-21.00


I samarbeid med LILLESTRØMWALK

Jazz - Blues - Kunst vandring i Lillestrøm

NOEN FÅ LEDIGE PLASSER PÅ BÅTTUREN I DELTAET !

"DELTA STOMPERS" OG
UNDECIDED JAZZBAND MED HELENE SANNEM HEIAN

for komplett program se
www.deltajazz.no

UTESERVERINGEN
FAGERBORG

FRE. 05.08
LØR. 06.08
KL. 20.00-23.00Regnvær er ikke noe hinder da folk sitter både tørt og varmt under terrasse taket !

 

 


 

Sommerens intimkonserter på uteserveringen til Fagerborg i regi av Lillestrøm Jazzklubb og Fagerborg Hotel fortsetter !

Lillestrøm Jazzklubb og Fagerborg Hotel vil utover sommeren arrangere små intimkonserter med vekselvis viser og jazz. Regnvær er ikke noe hinder da folk sitter både tørt og varmt under terrasse taket !
Fredag- og lørdagskvelder blir det dermed levende musikk på uteserveringen til Fagerborg fra kl.20.00 til 23.00

FREDAG 05.08 Først ut denne måneden er en lokal duo bestående av Joachim Svendsen og Erlend Støylen Hølland. Sammen eller hver for seg har de den senere tid spilt med band og artister artister som Lucky Lips, Trang Fødsel, Stephen Ackles, NSH samt Fat Fred And The Possumhunters. På fritiden er to stemmer, ståbass og gitar å foretrekke. Med en forkjærlighet for å kle om slagere til bluegrass kan det forventes mye lek og moro.

LØRDAG 06.08. Vokalisten Erika Svensson og vårt gitarfantom Joachim Svendsen serverer musikk fra tidenes morgen fram til i dag. Forkjærlighet for tostemt sang og låter helt fra Dolly Parton til Amy Winehouse bør gi noe for enhver smak.

 

 

HØSTÅPNING !

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 03.09

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

JAZZIN BABIES

Bandet som ble dannet i 2003, består av syv unge musikere med bakgrunn fra en rekke jazzband i regionen rundt Oslo. Deres målsetning er å spille klassisk 20 og 30-talls "hotjazz" slik den opprinnelig ble spilt i New Orleans og Chicago. Bandet har blitt en umiddelbar suksess. Med sin spilleglede og dyktige fremføring, prøver de å gjenskape den tidlige jazzhistorien på en mest mulig genuin måte og er inspirert av blant annet Louis Armstrong, King Oliver og Jelly Roll Morton. Bandet er med en gjennomsnittsalder på under 30 år et av de yngste i Europa innen sin stil, og har blitt tatt imot med lovord i det skandinaviske trad.jazz miljøet.  

 

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 17.09

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

 

”Hot ‘n Spicy’s nye CD ”Female Intuition” er et overflødighedshorn af varieret og afspændt swingende musik. King Cole, Stuff Smith og Slam Stuart ville have frydet sig – og det gør jeg også!” Jazzviolinist Svend Asmussen

HOT N SPICY (DK/N)

Gruppen debuterede i 2002 med CD'en "Journey" under navnet Hot'n Spicy. Derefter fulgte udgivelsen: “A Pillow’s Tale” under bandnavnet Pillow (2006), Og nu er gruppen tilbage ved det oprindelige navn Hot N Spicy med udgivelsen:“Female Intuition”(2009). Med over 500 koncerter fortrinvist i Norden, men også i andre europæiske lande har Hot N Spicy i snart 10 år markeret sig som et suverænt levende live band. De har spillet på bl.a. Stockholm Jazzfestival, Liseberg, Fasching i Stockholm, Nordic Jazz- og Bluesfestival, Helsingborg Jazzfestival,
Copenhagen Jazzfestival, Moldejazz, Cine-Cite i Frankrig, Nordlysfestivalen i Norge, Copenhagen Jazzhouse m.fl. Gruppen består av Bjarke Falgren (violin) fra Danmark og Svein Erik Martinsen (vokal/guitar) og Lars Tormod Jenset (bas), begge fra Norge.
Alle tre har diplomeksamen fra Rytmisk Konservatorium i København og er fabelagtige instrumentalister.

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 24.09

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

BIG ODD BAND (BOB) med musikk av Gordon Goodwin

Bandet er opprinnelig et ungdomsstorband rekruttert fra regionen rundt Sunnmøre og Romsdal, men siden flere har fortsatt etter videregående, har bestningen med nåværende gjennomsnittsalder på omtrent 18 år både blitt eldre og ennå bedre… Bandet har så langt gitt ut hele 4 CD-er, hvorav de 2 siste er HUNTING GOODWIN og RADIOHITS.

Bandet ledes fremdeles av initiativtakeren "Big" Odd Fossum, som faktisk står bak de fleste musikkprosjekt for barn, ungdom og jazz på Sunnmøre!

Bandet har siden starten i ’94 hatt en rivende flott utvikling og gjester oss i forbindelse med Romerike Storbandfestival (se under)

LILLESTRØM
KULTURSENTER
LØR. 24.09

FRA KL.17.00

 


Kveldens konferansier er ingen ringere enn Tom Mathisen! Humorlegenden, som vi alle har et forhold til, vil med landets kanskje rikeste jazzplatesamling i sin besittelse ta oss med på en annerledes reise til jazzens verdens. Med sterk forkjælighet for den nå avdøde gitarikonet Barney Kessel, er Tom selv en garvet jazzgitarist… Obs – stor fare for latter!

 * Hilde Louise Asbjørnsen og Forsvarets stabsmusikkorps

* Terje Tønnesen - prisbelønnet klassisk fiolinist med lang fartstid i Oslo filharmonien, som kunstnerisk leder for Det norske kammerorkester og med flere plateutgivelser på merittlista. Hos oss får du oppleve Terje sammen med Samlebandet utfører utdrag fra Vivaldis årstidene i ny og grensesprengende prakt!
 
* Ensamble Denada - Flaggskipet blant norske jazzensembler og kritikerrost i inn- og utland – både live fra scenen og i det seneste albumet Finding Nymo. Under kyndig ledelse av Helge Sunde.
ROMERIKE STORBANDFESTIVAL

 

Mer info se http://www.romerike-storbandfestival.no/

STINN BRAKKE OG STOR JUBEL DA MAJKEN SLAPP SIN 4. CD I LILLESTRØM !

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 08.10

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

Majkens faste norske band består av Frode Kjekstad (gitar), Ove Billington (piano), Stig Hvalryg (kontrabass) og Torstein Ellingsen (trommer)

MAJKEN CHRISTIANSEN (DK)

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer. Men Majken gjør sine ting med et oppdatert uttrykk, og uansett hva, eller hvor hun synger, så formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med personlighet og overbevisning. Siden midten av 1990-tallet har Majken vært Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Fra 2001 til 2010 bodde Majken fast i Oslo, der hun bl.a. utga tre CDer i eget navn, og var solist med en rekke andre band.Idag er Majken igjen bosatt i København.
Majken utgir nå CDen "Speak Love", som inneholder 9 håndplukkede standardmelodier, både kjente og mindre kjente, pluss en låt av Frode Kjekstad. Platen er litt roligere i uttrykket enn den forrige. Den vakre "Sophisticated Lady" av Duke Ellington gis nytt liv, med eleganyt pianospill av Ove Billington. I ”Throw It Away" viser Majken og gjest Bodil Niska at de behersker balladeformen, og at de ønsker å henvende seg også utenfor den tradisjonelle jazzmenigheten.

Majken slipper sin nye cd "Speak Love" denne dagen på Lillestrøm !!!
 

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 15.10

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

Funky Butt er et hardtsvingende, energisk og rocka jazzband. Bandet spiller moderne jazz med røtter i groovy New Orleans- og karibisk musikk. Musikken blir fremført med  kollektiv presisjon, drivende soloer, smittende spilleglede og stor hengivenhet. Bandet spiller nesten utelukkende egne låter, og har gjort seg sterkt bemerket på klubber og festivaler i inn- og utland. Medlemmene er alle unge, etablerte jazzmusikere fra det stadig større mangfoldet i norsk jazz. Bandet består av David Gald - tuba, Anders Aarum - piano, Even Kruse Skaterud - trombone, Kåre Nymark jr. - trompet, Vidar Sæther - saxofoner og Knut Lothe - trommer

UTVIDET
JAZZKAFÉ
(#450)
NB!LILLESTRØM
KULTURSENTER
STJERNESALEN
LØR. 22.10

NB!

KL.15.00

GRATIS ENTRÉ 1)


STOCKHOLM SWING ALL STARS


DAVID SKINNER
 

2 FANTASTISKE BAND !

STOCKHOLM SWING ALL STARS OG FATS WALLER PROSJEKT MED TOPP NORSKE MUSIKERE.

Stockholm Swing All Stars gir en konserthyllest til de store mestrene innen klassisk swing.
Denne eliten innen svensk jazz byr på gamle, kjente låter i nye arrangementer med fokus på energi og swing. Vi får gjenhør med Count Basie, Duke Ellington, Dizzie Gillespie, Django Reinhardt m.fl.   

Fats Waller Prosjekt presenterer musikk av den legendariske jazzpianisten Fats Waller.  Gruppen består av noen av de beste musikere i denne sjangeren i Norge:  Georg Reiss, Børre Frydenlund, Ketil Sæthre, David Skinner, Svein Aarbostad og Bjørn Olufssen.

Arrangør; Lillestrøm Jazzklubb og Lillestrøm Kultursenter. 

 

1) BILLETTER: kr 150,-. Gratis adgang for medlemmer av Lillestrøm Jazzklubb med gyldig medlemsbevis

 

JAZZKAFÉ
FAGERBORG
LØR. 29.10

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

CAMERATA (HVITERUSSLAND)
(se off. hjemmeside, klikk her)


VOKALGRUPPE I VERDENSKLASSE SOM BARE MÅ OPPLEVES !

Den fantastiske vokalgruppa fra Minsk (hovedstaden i Hviterussland) som tidligere har gjestet jazzklubben, er tilbake i Lillestrøm ! Camerata består av de samme sangerne, men de er i stadig utvikling og kommer med bl.a. mange nye spennende komposisjoner. Eksperter har rangert Camerata som et av verdens beste a capella grupper. De representerer noe av det beste innen stor russisk kor tradisjon. Vi gleder oss til å høre dem igjen ! 

 

SISTE
ORDINÆRE
JAZZKAFÉ
FØR
JUL

FAGERBORG
LØR. 05.11

KL.14.00

GRATIS ENTRÉ

WOODWORK

Dette er en helt ny kvartett hvor insstrumentene er laget av edleste trevirke; trommer, kontrabass, gitar og klarinett. Kjærlig behandlet av Eyvind Wahlen, Sture Janson, Halvard Kausland og Harald Bergersen. Denne besetningen gir en tett og varm klangfarge og repertoaret spenner fra vakre ballader av Billy Strayhorn, via egne komposisjoner og standardlåter til viltre boptemaer. 

UTVIDET
 JAZZKAFÉ
(ÅRETS SISTE)
FAGERBORG
NB!
SØN. 13.11

KL.18.00

Trio de Janeiro

 - vi benker oss på Copa ”Fagerborg” Cabana før julestria setter inn !


 

 

SISTE JAZZKAFÉ FØR JUL. NB! SØNDAG 13.11  

UTVIDET JAZZKAFÉ MED JULETALLERKEN ELLER LUTEFISK

Trio de Janeiro varierer i sammensetning, men kjernen består alltid av Tom Lund og Anne-Marie Giørtz og deres brasilianske kjærlighetssanger.  Tom Lund stiftet bandet i 1988. I alle disse årene har han samlet musikere rundt seg for å jobbe med bossa novaen, sambaen og andre musikkformer som vi forbinder med Brasil og landene omkring. De tok like godt Spellemannprisen for sin debut-CD i 1993 – ”Brazilikum”. Aftenposten skrev året etter at  ".....nakkehårene reiste seg i giv akt fra første akkord, og det ble en oppvisning i frydefullt samspill.". Da bandet spilte hos oss sist ble publikum rørt til både latter og tårer, og det var umulig å ikke la seg rive med i den humørfylte konserten med eggende latinamerikanske rytmer, fremført av særdeles dyktige musikere som evner å formidle latinamerikansk varme på selv de kaldeste norske dager.

Hvem om er årets gjester er som alltid en godt bevart hemmelighet !

Celio de Carvalho, Kenneth Ekornes, Frøydis Grorud, Roy Nicolaysen og Sveinung Hovensjø har tidligere stått på gjestelisten.

RIBBEjazz

LILLESTRØM
KULTURSENTER

TORS. 29.12

KL.18.00-02.00

Forh. salg av bill. har startet; 64 84 74 00

ONLINE BEST.
KLIKK HER

Utsolgt i fjor - 1000 billetter ble revet bort. Skal du sikre deg plass bør du kjøpe billett allerede nå til kr. 450, - og spare inntill kr. 100,- pr. bill. Fra 01.12 er prisen kr. 475,-. Tar du sjansen på at det er ledige billetter i døra 29/12 koster disse kr. 550,-

MER VELSMAKENDE OG VARIERT ENN NOEN GANG TIDLIGERE !

FOR 6. ÅR PÅ RAD

www.ribbejazz.no

Kall det like gjerne en ”Byfest” vinterstid med et bredt musikalsk utvalg.....
Eller en musikalsk romjulsfest med mye mer enn bare jazz og noe for enhver smak !

RIBBEjazz er rett og slett en musikalsk romjulsfest med et bredt musikalsk utvalg. Fra 6 forskjellige scener blir det nonstop musikk fra nærmere 20 forskjellige band hele kvelden i Lillestrøm Kultursenter med pop, rock, jazz, soul, funk, gospel, R&B, latin, rockabilly, bluegrass og viser på plakaten. Du betaler kun for ett konsertpass og kan gå ut og inn på de konsertene du ønsker. Vi har lagt vekt på at det skal være noe for enhver smak – både for de godt voksne og for de som vil ha et romjuls party med mye variert musikk og samtidig treffe kjente. Er du glad i å danse, er også dette kvelden til å swinge seg og bli kvitt litt overflødig ribbefett! 

Alexander Rybak med vårt lokale fremmadstormende Romeriksband "Dolphin Street", The Real Thing, Bill ”Coolie” Scott (US), Majken Christiansen (DK) med band, Multinstrumentalist og trekkspillmagiker Stian Carstensen med gjest, Michel Jackson party med Ole Børud og band, Georg Reiss kvartett, den nystartede jazzrock gruppa "Babylon Brothers" med Staffan W-Olsson, Frode Mangen, Erik Smith og Tom Erik Antonsen, "Soulstation" under ledelse av Arild Stav, Traces Gospel Choir med Palle Wagnberg, Stina Stenerud med band, Fat Fred and The Possum Hunters, Funky Fellows, All You Can Eat, Trubaduen Palle Wagnberg, Gitarfantomet Joachim Svendsen med gjest(er), våre lokale funn Anna B. Sælen og Marcus Løvdal og det unge talentet Camilla Nettum med band bestående av unge lovende lokale musikere fra distriktet er klare til årets RIBBEjazz.
 

 

 

 

 

 

 

HOME  NEXT(2010)